Wethouder start Deventer Stadsdistributie

Wethouder start Deventer Stadsdistributie

Wethouder Marc-Jan Ahne en Henk Scharp, voorzitter MKB Deventer hebben dinsdag 13 september persoonlijk de aflevering van goederen bij enkele winkels in de binnenstad verzorgd. Daarmee is Stadsdistributie Deventer officieel van start gegaan.

Deelnemers enthousiast

Ahne en Scharp ontvingen veel enthousiaste reacties van winkeliers en publiek. De reeds 150 deelnemende winkels als Vera Moda, Jack & Jones en Wennekes Lederwaren hebben alleen maar positieve ervaringen opgedaan met Stadsdistributie Deventer. ‘De elektrische wagens mogen ook overdag laden en lossen in de binnenstad, ze komen dus wanneer ik wil en zijn erg servicegericht. Bovendien zijn de elektrische wagens klein en milieuvriendelijk.’

Voordelen voor winkeliers

Deventer Stadsdistributie biedt een groene oplossing te bieden voor de logistieke bevoorradingsproblemen die al jaren zorgen voor onveilige situaties, opstoppingen, irritaties en onnodige milieubelasting. Aangesloten transporteurs lossen voortaan op het industrieterrein, waarna Sallcon Werktalent deze elektrisch en duurzaam aflevert. Daarnaast biedt Deventer Stadsdistributie de mogelijkheid voor opslag van goederen die op afroep besteld kunnen worden. Hierdoor kunnen winkeliers dure opslagruimte besparen en inkoopvoordelen realiseren. Deventer Stadsdistributie is niet gebonden aan de venstertijden Te versturen pakketten kunnen ook meteen worden meegenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

web design